Ik ben Gio en ik blog over anime. Je zou dat wellicht niet hebben kunnen raden aan de hand van de naam van deze website, maar toch is het zo. Overigens schrijf ik niet alleen over anime, maar ook over manga, computerspellen en boeken. Als ’t maar iets zijdelings met Japan te maken heeft.

Soms ben ik serieus en soms niet. Dus als je iets ziet waarvan je denkt dat het onzin is, dan kun je nog wel eens gelijk hebben. Mocht je daarover iets te melden hebben, ga dan gerust je gang. Ik tolereer echter geen persoonlijke aanvallen, beledigende teksten, racisme en alles wat doorgaans geen plek heeft op een blog. Ik behoud mij dan ook het recht voor reacties te verwijderen, ondanks dat ik op geen enkele wijze verantwoordelijk ben voor het geleuter van bezoekers. Als je denkt dat dit gelijk is aan censuur, dan ben je niet goed snik.

Ik heb geen commerciële belangen met deze website. Links naar externe websites zijn dan ook rechtstreeks en lopen niet via een partnerprogramma of iets vergelijkbaars. Wanneer er iets wordt weggeven middels een prijsvraag of verloting, dan betaal ik dat volledig uit eigen zak.

Eventuele vragen en opmerkingen kun je kwijt via de contactpagina.