Uitverkoop
Geschreven door op 11/11/2015 in de categorie Mijn meuk.

Niet zo heel lang terug heb ik met pijn in mijn arme hartje besloten een deel van mijn geliefkoosde dvd-collectie te verkopen. Niet omdat ik het geld nou zo hard nodig had, maar meer omdat ik simpelweg het idee kreeg dat ik er toch nooit aan toe zou komen om alles wat er in de kast lag ook daadwerkelijk te gaan kijken. Tevens heb ik een deel van de stapel dvd’s die ik toen wegdeed ook op blu-ray en zaten er ook een aantal titels tussen die ik al had gekeken en niet echt bijster onder de indruk van was.

IMG_2357

Iedere keer als ik vandaag de dag achter mijn pc zit en me omdraai, zie ik echter nog steeds een overvolle kast met anime en vraag ik me af waarom ik er eigenlijk zoveel heb gekocht. Ik ben wat dat betreft echt teveel een verzamelaar met teveel zakgeld. Dat is iets waar ik met andere hobby’s ook tegenaan loop, dus wellicht zie je me over een paar jaar wel weer een hele andere collectie verkopen.

Want ja, ik ga weer een deel van mijn dvd-collectie verkopen. Ik ben mijn gehele verzameling nagelopen en heb domweg alle titels uit de kast gepakt waarvan ik denk dat ik ze niet zo snel zal gaan kijken. Een groot deel zit nog in het plastic zelfs en ergens vind ik het uiteraard jammer dat ik er afscheid van ga nemen. Ik ben er echter van overtuigd dat andere mensen er meer plezier aan kunnen beleven, terwijl ze hier enkel stof staan te vangen. Ik doe het voor de dvd’s zelf!

Mocht je interesse hebben om een paar titels van me over te nemen, hier kun je ze vinden.

En nu maar weer eens normaal bloggen, niet? Die paar stukken tekst die ik al heb liggen kan ik best wel eens afronden.